lørdag den 1. november 2008

Sig det så!

Hvem er den hemmelige terrorist som Obama hænger ud med? Og hvorfor vil denne McCain-fyr ikke fortælle det? Sig det NU!Det er vel lettere at være bange for det, man ikke ved, hvad er? Det her indslag gør mig ihvertfald grundigt frustreret. Jeg har ikke flere kommentarer - skriv endelig nogen selv.

Tilføjelse: humor inside

PS. Den første "antisemit", de snakker om, er Rashid Khalidi, som hverken er ekstremist eller noget som helst, men en ganske almindelig professor i mellemøststudier med palæstinensisk baggrund. Der er ikke noget odiøst ved ham, og McCain har skam også "hængt ud" med ham og sågar givet penge til hans fond. Det er altså en lidt "kedelig" terrorist. Men så er det jo godt, at der er en "hemmelig" en - hvis bare vi vidste hvem.

Tilføjelse:
Som sagt er Rashid Khalidid hverken ekstremist eller kontroversiel. Han bliver simpelthen bare taget op i Sarah Palins taler, for at hun kan kæde Barack Obama sammen med et arabisk navn. Et navn på en person som ingen kender, men som sikkert er suspekt og farlig, fordi... det lyder (og er) arabisk. Det er slet og ret racisme. Den konservative McCain har som sagt selv støttet Rashid Khalidi, hvilket pointeres i videoen herunder.

Men først - en joke fra Alaska: Sarah Palin aner heller ikke selv, hvem Rashid Khalidi er. Hun har ikke den fjerneste anelse om hvem manden er, men benytter blot enhver lejlighed til at sprede idioti og frygt. Det illustreres vidst tydeligt af, at hun ikke engang kender hans fucking navn! I videoen herunder kalder hun ham for "Rashid Khaladi"... hvorfor er det sjovt? Det er det, fordi "Khaladi" er den største kæde af coffee-shops (altså steder der serverer kaffe) i Alaska. Måske betragter de i Wasila den Anchorage-baserede og forholdsvis progressive kaffe-distributør som en terrorist-rede?Ingen kommentarer:

Send en kommentar