tirsdag den 16. december 2008

De er i krig mod de vestlige værdier

Jeg har sagt det flere gange før - ligesom mange andre har gjort. Det er et rigtig trælst emne - det at der er folk i vor midte - danske statsborgere(!) - som med vold og magt vil smadre alt, hvad vore samfund står for. Diktatur-forherligende, bagstræberiske og uoplyste folk, som ikke deler vores værdier, ikke respekterer demokratiet, den danske grundlov, menneskerettighederne eller andre "vestlige værdier". De befinder sig simpelthen på et andet kulturelt stadie, som ligger før oplysningstiden, og de hader alt der er dansk, vestligt og demokratisk... som George W. Bush sagde, om terroristerne: "de hader os på grund af vores demokrati, vores frihed". Det drejer sig ikke om "fremmede" mennesker, i lande langt væk fra Danmark, eller om folk, som er kommet hertil for nylig. De ligner "os" til forveksling, og de går rundt omkring i vore samfund som alle os andre, mens de lægger planer til ødelæggelsen af det samfund, de lever i. Flere af dem har endog særdeles stor magt, og den danske regering støtter dem aktivt.

Det burde være åbenlyst for enhver, hvem udgør den største trussel mod "de vestlige værdier" og "danskheden". Nogle af de mest magtfulde mennesker i Danmark er også nogle af de mennesker i Danmark, der fører an i deres fundamentalistiske krig mod demokratiet og menneskerettighederne og sågar den danske grundlov.

Du kan kende disse fjender af det danske samfund ved, at det er dem der smykker sig i Dannebrog og råber højst op om hvor danske de er, mens de forsøger at omgøre århundreders europæisk og dansk politisk historie, smadre vore traditioner og institutioner, og føre os tilbage til en middelalderlig kultur, hvor ingen har nogen rettigheder. Og du kan kende fjenderne af det borgerlige demokrati ved, at de kalder sig "borgerlige" eller "liberale".

Man græmmes!

1 kommentar:

  1. Tak for dine ord. Vi er mange der tænker som du og heldigvis også flere og flere, som sætter ord på efterhånden. Det kan ikke siges for tit: der er valgt antidemokratiske kræfter ind i vores Folketing. De sidder som regeringens støtteparti og de undergraver sande danske værdier, mens de svøber sig i vores flag. DF's holdninger må bekæmpes og må ikke stå uimodsagte - de er ved at tage vores land fra os.

    SvarSlet