tirsdag den 6. januar 2009

Benægtelse og revisionisme

Ifølge israels udenrigsminister, Tzipi Livni, premierminister Ehud Olmert og besættelseshærens koordinationschef, Moshe Levi er der ingen humanitær krise i Gaza og der mangler ikke noget overhovedet i form af medicin, mad og andre livsfornødenheder...

... nej, og i samme alternative virkelighed var der heller ikke noget holocaust?

Der var en humanitær krise i Gaza - verdens største fængsel - bevidst frembragt af den israelske besættelse allerede før, politikerne besluttede sig til at bombardere en af verdens tættest befolkede flygtningelejre. Der var ekstrem sult, unerernæring, ekstrem depression som folkesygdom, og mangel på alt der har at gøre med sundhed og sygevæsen at gøre, og denne humanitære krise var planlagt og koordineret af israels de fakto besættelse og langsomme kvælning af alle mennesker i Gaza-striben. Det var situationen før de begyndte at massakrere den udsultede befolkning. Nu er sygehusene, der i forvejen manglede alt nødvendigt udstyr, overfyldte med sårede, internationale læger er forment adgang (i sig selv en krigsforbrydelse). lighusene er fyldt op og de er sågar løbet tør for ligsække.

Hvis vi skal acceptere den israelske propaganda, om at dét ikke er en humanitær krise, så skal vi rejse ind i Bizarro-dimensionen, hvor holocaust-benægtelse også er comme il faut. Jeg foretrækker at blive på planeten Jorden.

Ækle, ækle, ækle politikere!

Følg med i begivenhederne på Electronic Intifada og Gaza Today eller for en personlig indfaldsvinkel vil jeg anbefale bloggen "a mother from Gaza"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar