lørdag den 14. marts 2009

Hva' så, gringo?

Det skånske magasin Gringo har kåret Europas 5 mest racistiske og magtfulde politikere. Førstepladsen går til Pia Kjærsgaard, der ikke blot bare har udgydt sit had i Danmark, men også forsøgt at kolonialisere den politiske debat i Sverige. Her følger en fordansket udgave af teksten til kåringen af førstepladsen. Jeg har oversat den til fynsk for de danskere, der har svært ved at læse andre dialekter:

Europas mest magtfulde og racistiske politikere ifølge Gringo.se:
1. Pia Kjaersgaard, Danmark
2. Geert Wilders, Holland
3. Siv Jensen, Norge
4. Jean-Marie Le Pen, Frankrike
5. Silvio Berlusconi, Italien
Ingen regering indenfor EU udgyder så systematisk islamofobi og fremmedfjendlighed som den danske, der blandt andet udfærdiger "udlændingelove" i samarbejde med det højrepopulistiske og truende Dansk Folkeparti.

Dansk Folkeparti anføres af Pia Kjærsgaard. Hun vil have, at Danmark skal have totalt forbud mod muslimsk tøj. Hun har intet imod at se kristne kors eller jødiske kalotter. For et par år siden foreslog Pia Kjærsgaard, at alle familiemedlemmer af "unge kriminelle indvandrere" skulle sendes tilbage til "hjemlandet". Det er hendes parti, som har skabt sindsyge love med krav om troskabsed og vanvittige danskhedstests. Og det er hendes parti, som har skabt en hadsk stemning i Danmark, hvor politikere sætter dagsordenen med udtalelser som "alle flygtninge bør tage de mest beskidte jobs, for eksempel som svinepassere".

"De truer freden i Nordeuropa via sin indvandringspolitik". De ord kommer fra Pia Kjærsgaard, og de handler bizart nok om Sverige. Hvis der er noget land, der truer en betragtelig del af både danskerne og svenskerne, så er det desværre Danmark. Pia Kjærsgaard har endda forsøgt at fordanske den svenske debat - blandt andet med en helsides annonce i Dagens Nyheter til 290.000 svenske kroner. Hun tror, at svenskerne går rundt og er bange for at blive til et mini-Beirut, og at det er helt forbudt for os at sige, hvad vi synes og føler. Pia Kjærsgaard har - i bedste George Bush-ånd - bygget sig en politisk karriere ved konstant at forsøge at overbevise folk om trusler fra alle mulige retninger. Først og fremmest fra "indvandrere og flygtninge".

Pia Kjærsgaard og alle de andre top-racister, der er med på denne liste, er beviset på en bølge af racisme og had, der spredes indenfor europæisk politik, og politikere, der skaffer sig magt på bekostning af udsatte mennesker. Sverigesdemokraterne er også en del af den bølge.

Men langt mere interessant er Gringos afsløringer om dansk apartheid: etnisk adskilte skoler, hvor børnene deles efter hudfarve op i et A- og et B-hold, og med klare racistiske grundelser, og skoledistrikter, hvor ikke-hvide er stavnsbundne. Afsløringer om dansk racediskrimination, som ingen dansk presse har fundet det værd at skrive om, og først får konsekvenser, når det tages op af et svensk tidsskrift. Danmark er tilsynelandende ikke kun førende i racisme, men også i at ignorere det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar