fredag den 18. september 2009

Naser Khaders sexliv


[Billede fra the Daily Mail. Dette par blev korporligt smidt af en bus i England. Naser Khader ville have reageret mere voldsomt.]
Kære Naser Khader,

Det glæder mig, at de fleste af dine partifæller nu har accepteret, at dit ønske om at forbyde udtryksformer, som du ikke forstår og derfor ikke kan lide, ikke kan lade sig gøre, hvis man samtidig skal overholde landets grundlov. Men det skræmmer mig, at du derimod agiterer for, at så må Grundloven laves om. Du ønsker altså, at den til enhver tid siddende regering skal kunne bestemme over borgernes ytringer og beklædning, deres krop og seksualitet - og at det skal stadfæstes i en ny Grundlov?

Du sagde, på dit partis landsmøde, at "det ikke handler om tøj. Det handler om tvang og kontrol," og det har du jo fuldstændig ret i. Det handler om, at du vil kontrollere, hvordan folk skal gå klædt, hvad de spiser, hvad de tænker osv - og det handler om, at du ønsker et samfund, hvor staten kan tvinge folk til at indrette sig efter dine "følelser". Du har i allerhøjeste grad ret i, at "det her handler om POLITIK og kun politik". Det handler om grundlæggende politik. Det handler om, at dine politiske ambitioner er fuldstændigt uforenelige med et demokratisk samfund.

Ynkeligt er det, når du undskylder det, at i "kom til" at fremsætte en række grundlovsstridige forslag med, ordene: "Kunne man ikke have fundet ud af det noget før? Næ, for det ville indebære, at et selvstændigt parti skulle misbruge Justitsministeriet i forhold til parti-politiske udspil." Det afslører virkelig, hvor lidt du og dit parti bekymrer dig om demokratiet og hvor lidt begrebet "frihed" indgår i jeres politiske tankegods. Man kunne jo nemlig også tænke sig, at et "selvstændigt parti" formåede at tænke selvstændigt og selv overvejede om deres forslag nu var i overensstemmelse med hhv. Grundloven, demokratiet og jeres egen ideologi. Intet af dette overvejede i selv, og altså er i ikke noget "selvstændigt parti".

Din frihedshadende intolerance afslører du jo også, da du erklærede til landsrådet, "at vi formentlig ville reagere skarpt og voldsomt, hvis en gruppe mænd gik rundt med deres kvinder i halsbånd og snor." Det er meget muligt, at du ville reagere skarpt over at se et par, der tænder på dominans/submission, gå tur i byen uden at lægge bånd på sig selv. I overført betydning altså - for om der er folk, der lægger bånd på hinanden og har en glæde ud af det, er fandme ikke noget, du skal blande dig i. Du er velkommen til at reagere, men du erklærede, at du vil reagere voldsomt mod folk med en seksualitet og livsstil, der adskiller sig fra din egen. Føj for pokker! Er du også sådan en, der går rundt og slår på bøsser, eller hvad? Eller er det kun folk i S/M-forhold og folk med burkaer, du "reagerer skarpt og voldsomt" imod?

Hvis folk vil gå tur med hinanden i halsbånd, så rager det hverken dig eller mig - så længe de naturligvis gør det frivilligt. Det samme gælder iøvrigt, hvis folk vil gå med tørklæder, helt eller halvt tildækket osv. - så længe de gør de af egen vilje. Ligesom dine sex-vaner og tøjstil iøvrigt ikke rager mig. Og giv mig ikke det vås med, at du da ikke vil blande dig i hvad folk foretager sig i deres soveværelse, for din oprindelige plan var jo netop at lade staten bestemme, hvad folk foretager sig i deres eget hjem. Det kan aldrig være statens rolle i et samfund, hvor der er bare en smule frihed, at regulere, kontrollere og tvinge folks valg af den slags. Hverken i soveværelset - eller for den sags skyld på gaden, så længe man ikke er til fare og ulempe for andre.

Du mener, at det, at det danske demokratis spilleregler forhindrer dine diktatoriske lovforslag, blot betyder, at du er "forud for din tid". Jeg håber på det kraftigste, at du ikke har ret (selvom noget godt kunne pege i den retning), for det ville betyde, at fremtiden i Danmark indebærer et totalitært diktatur uden nogen former for personlig frihed. Din tankegang indebærer, som du selv siger, "kontrol og tvang", og selvom din kontrolmani ikke lige i dette tilfælde rammer mig, så vil jeg bekæmpe dine ekstremistiske og diktatoriske holdninger, for det er netop - som du siger - politisk. Jeg ønsker ikke den totalitære stat, du går ind for.

Uanset om jeg har lyst til det eller ej, så vil jeg have ret til at gå med både burka og halsbånd. Du skal hverken blande dig i mit tøj eller mit sexliv, og du kan godt holde din ulækre formynderstat og dit religiøse og antidemokratiske parti langt væk fra mig og alle jeg kender. Så skal jeg nok til gengæld blande mig uden om dit sexliv, dine tøjvaner m.v. Men din intolerance er derimod politisk og har indflydelse på hele samfundet, så den vil jeg satme ikke blande mig uden om.

Jeg har ikke de store forventninger om, at du vil blive smidt ud af dit parti for din ekstremistiske erklæring om, at du vil "reagere voldsomt" mod seksuelle og etniske minoriteter. Men et rigtigt konservativt parti med respekt for demokratiet og grundloven ville for længst have fjernet dig fra enhver form for indflydelse.

Jeg vil slutte af med igen at citere Carsten Agger:
Vi kan ikke med nogen forestilling om et “frit samfund” i hånd insistere på, at samfundet skal blande sig i, hvad voksne mennesker gør med hinanden under fuldt gensidigt samtykke og uden skade for tredjepart.
Desværre er det jo netop begrebet "frit samfund", du er ligeglad med. Dig og dine menings- og værdifæller er i øjeblikket den største "trussel mod demokratiet" i Danmark.
Burkaklædte og bondagetyper forén jer!


PS. Indlægget har også været bragt på Queerkraft

2 kommentarer:

 1. Sexarbejderen Feministen18. september 2009 kl. 13.02

  Endnu et glimrende indlæg fra denne blogger!!!
  Jeg er enig hele vejen igennem, og det eneste jeg kan tilføje er at opfordringen sidst i indlægget "Burkaklædte og bondagetyper forén jer" også kan inkludere andre grupper der er omfattet af forbudsliderligheden, eller trues af den.
  Så:
  Burkaklædte, SM-folk, hashnydere,sexarbejdere, kirkeasylfolk og støtter,forfattere og lommeknivsejere forén jer!

  Jeg har nok glemt nogle, og opfordringen kunne sikkert omfatte flere, da denne smitsomme forbudspsykose er særdeles dominerende.

  SvarSlet
 2. Jeg tror aldrig jeg har været enig med den sædvanligvis bitre og stokkonservative kommentator, Søren Kastrup, men jeg må lige gemme disse citater fra hans blog:

  "Personligt ser jeg ikke frem til den tid, der angiveligt bliver Naser Khaders og De Konservatives. Det bliver en mere grum tid i danmarkshistorien end den nuværende, hvor nationens Konservative Folkeparti har så travlt med lov og orden som værn mod al uvæsen, at de efterhånden er i overhængende fare for at blive til det, de selv forsager: Det vil sige; principløse, drivende for vinden, sag til sag-råbende og undergravende for nogle af demokratiets bærende grundpiller. Eksempelvis frihed. Det være sig at besidde en hobbykniv i en plausibel sammenhæng eller friheden til at gå klædt, som man lyster.
  (..)
  Han går ufortrødent ud af stien, der fører til at blive som dem, vi er imod. Det vil sige nationer, der regerer sine borgere med rigide og begrænsende regler samt totalitære udlægninger af, hvad frihed er i stedet for blot at levere friheden - kvit, frit og grundlovssikret - så folk selv kan afgøre det.
  "

  SvarSlet