lørdag den 6. marts 2010

Nej tak, vi har læsere nok som det er

Når man indleder en artikel med sætningen:
Kvinder på hele jorden er frygtet for deres skingre, skrappe og til tider hysteriske anfald.
Og når en avisredaktion godkender dén sætning.

Hvordan kan det så tolkes som andet end, at den redaktionelle holdning er:
Berlingske Tidende er tilfreds med at være en smal avis. Udover vore klare partipolitiske sym- og antipatier har vi desuden på forhånd afskrevet halvdelen af landets befolkning som vore potentielle læsere. Vi skriver hverken for eller til de kvindelige avislæsere eller nogen andre, der måtte have nogen som helst sympati med kvindekønnet. Vi har læsere nok, som det er - faktisk vil vi gerne have endnu færre! Vi vil gerne frabede os kvindelige læsere, og vi vil under ingen omstændigheder tage imod jeres penge, så lad være med at købe vores avis!
?
Kvinder - "på hele kloden" - har forhåbenligt bedre selvværd end at støtte et politisk "nyhedsorgan", der mener de alle til hobe er en flok uligevægtige hystader, der ikke læser avis.

PS. Jeg har fjernet linket til den pågældende artikel, da Berlingske jo helst ikke vil have reklameindtægter fra de pro-feministiske, rationelle og/eller kvindelige læsere, jeg eventuelt måtte have, og derfor helst ikke vil have, at i besøger deres hjemmeside. Hvis du har Adblock eller lignende installeret, så kan du dog roligt trykke her.

1 kommentar:

  1. Tjah, hvad kunne man vente andet. Berlingske lægger i forvejen spalter til et helt kollegium af bagstræberiske skribenter som under fællesoverskriften "Groft sagt" gør hvad de kan for at få Pia Kjærsgaard, Geert Wilders og John McCaine til at fremstå som ræverøde lømler.

    Berlingske har sine gode sider, men betydeligt flere dårlige. Og en artikel som den du citerer, sætter - uden at det var tilsigtet - fingeren i det åbne sår: Gamle Tante Berlinger er aldrig rigtig kommet ud af det gamle århundrede. 1800-tallet, altså :-)

    SvarSlet