mandag den 30. april 2012

Det sagde han bare ikke?

Jo, det gjorde han åbenbart. Søren Espersen har selv skrevet det indlæg, hvor han hævder, at arabere ikke bør have demokratiske rettigheder fordi deres etnicitet gør, at de automatisk vil vælge sharia. Derfor skal "Vesten" støtte diktatur i Mellemøsten:
Hvis arabere får lov at stemme frit, vælger de til enhver tid sharia. Sådan er det nu engang! Noget helt andet er, hvad der er i Danmarks og Vestens interesse: Er det i vores interesse at Mellemøstens største magt er på vej til at blive islamistisk?
Jeps. Du læste rigtigt! Alle arabere er åbenbart ude af stand til at håndtere demokrati, og derfor skal Danmark aktivt hjælpe diktaturerne med at knuse demokratiske tendenser. Det skal man blandt andet gøre ved at sælge overvågningsudstyr til regimerne. Det er jo deres egen skyld, at de lever under diktatur, og det skal de blive ved med, hvis det står til Søren Espersen:
"Jeg har ingen ideologi om, at vi skal fremme demokrati i andre lande. Jeg mener faktisk, at ethvert folk har de tyranner, som det fortjener. Hvis eksempelvis saudi araberne vil regeres af en middelalderlig konge, så må de selv om det," siger han til Computerworld

Derfor ser han det heller ikke som et problem, når vestlige virksomheder sælger teknologi, som bruges til at censurere internettet og overvåge befolkningen i diktaturstater, der bryder menneskerettighederne.
Hvem er det lige der har anti-demokratiske værdier her?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar