fredag den 18. maj 2012

Så bliver det ikke mere mere uliberalt


Som sagt - det bliver ikke mere uliberalt end dettte. Mød Ridder Samuel:

Hvad ville en ægte liberal mon sige til at få tilbudt en aristokrat-titel fra monarken? Lad os spørge P.A. Heiberg:
Ordener hænger man paa Idioter,
Stjærner og Baand man kun Adelen gier,
men om de Mallinger, Suhmer og Rother
man ej et Ord i Aviserne ser.
Dog, har man Hjærne,
kan man jo gjærne
undvære Orden og Stjærne.
Bonus-idioti: Simon Emil Ammitzbøll fra det samme anti-liberale parti må bestemt også gøre sig fortjent til en kongelig medalje for ubegavethed for sine udtalelser til forsvar for hvorfor den kongelige familie i følge hans parti skal forgyldes med skattekroner. Fra Ekstrabladet:
Mens Liberal Alliance går til valg på at fyre 40.000 offentligt ansatte, vil partiet fortsat frede den kongelige familie, der årligt koser de danske skatteydere 500 millioner kroner
- Er kongehuset et tabu emne for jer, når I ellers vil af med offentligt ansatte?
- Jeg har det med kongehuset som religion. Enhver er salig i sin tro, siger LA's politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll til ekstrabladet. dk.
- Betyder det, at du er lige glad med kongehuset?

- Tja, det det ved jeg ikke. Jeg siger bare, at det er op til den enkelte, om vi skal have et kongehus.
Det er "op til den enkelte" om vi alle sammen skal have og betale for et kongehus? WTF? Jeg ved ikke hvem "Den enkelte" er, ifølge LA, men det er i hvert fald ikke "hver enkelt", eftersom ingen jo kan melde sig ud af det kongehus, som LA jo mener vi alle skal have og betale for. Måske hentyder "den enkelte" til monarken (fra græsk monarchia: 'enevælde', af monos: 'ene')?

Og hvad sker der for sammenligningen med religion? "Enhver er salig i sin tro", siger Simon. Og derfor skal vi alle betale for og bekende os til en bestemt tro og gøre den til statsreligion? Det var søreme liberalt ... Hvis "liberal" altså betyder det stik-modsatte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar