mandag den 13. august 2012

Godwins Lov ophævet?

Apropos komplet historieløshed:
Den af Dansk Folkeparti udpegede næstformand for DR, Ole Hyltoft, har gudhjælpemig sammenlignet alle muslimer med Hitlerjugend og sidestiller det, at DR bringer en udsendelse om den muslimske helligdag Eid, der markerer afslutningen af Ramadanen, med det tidligere Dansk Folkepartis glorificering af Hitler-tyskland. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige andet end… NØJ, HVOR ER DET DOG DUMT!!

Hvor ér det dog ubegavet og komplet historieløst! Og desuden fuldstændig respektløst overfor ikke bare danske borgere, der fejrer Eid, men også overfor nazismens ofre. Ole Hyltofts udtalelse er så eklatant stupid, at den springer ud af skærmen og slår mig i hovedet med sin dumhed.

Der er ingen grund til at spilde ord på at forklare hvorfor sammenligningerne er debile, for hvis man er så historieløs og ubegavet, at man skal have forklaret hvorfor, en festlig helligdag ikke er det samme som masseudryddelse af religiøse og etniske mindretal, så befinder man sig simpelthen ikke i et univers, hvor intelligent kommunikation er mulig.

Alt jeg kan sige er, at eftersom hans parti-formand, Pia Kjærsgaard, åbenbart støtter hans imbecile udtalelse, så må hun hermed have givet grønt lys for enhver overtrædelse af Godwins Lov. Dansk Folkeparti har hermed officielt åbnet for de mest vanvittige sammenligninger af hvad som helst med nazismen. Der er ingen grænser for, hvor dumt man kan udtale sig, og hvor idiotiske ens nazi-paralleller kan være, hvis man vil leve op til DFs nye standarder.

Hvis Ole Hyltofts udtalelse er okay - hvilket Pia Kjærsgaard åbenbart mener, den er - så er det naturligvis også okay, at komme med grotesk vanvittige påstande som f.eks.: ”Pia Kjærsgaards ferier i Grækenland minder mig om General Rommels krigseventyr i Nordafrika”, eller ”Søren Krarups forhold til Sønderjylland er direkte sammenligneligt med Anschluss - Hitlertysklands anneksion af Østrig”, eller ”Dansk Folkepartis årsmøde er fuldstændig identisk med det nazistiske propagandashow under OL i 1936”.

Men hvorfor stoppe der? Det kan blive endnu mere dumt, uden at overgå Ole Hyltoft. Hvad med: ”Når DR bringer jule-udsendelser, så er det stort set det samme som da Jyllandsposten udtrykte sympati for Krystalnatten”. Og hvis Pia Kjærsgaard i dag støtter noget så dumt og historieløst, så går jeg ud fra, at hun ikke længere mener, at det er uvederhæftigt og underlødigt, at sammenligne Dansk Folkeparti med ”nazististerne” (ja, det kalder hun dem).

… men naturligvis ér disse udtalelser underlødige, ubegavede og historieløse, og jeg kunne ikke drømme om at fremføre dem seriøst. Ole Hyltofts udtalelser er ikke en afskaffelse af Godwins Lov men i stedet dens bekræftelse.


Indlægget er også bragt på Modkraft

Ingen kommentarer:

Send en kommentar