fredag den 8. marts 2013

Marie Krarup kræver folkemord, får logisk kortslutning

I hendes dagbog på Berlingeren begræder Marie Krarup, at englænderne ikke fik fuldstændigt gennemført sit kulturelle folkemord på befolkningen i New Zealand. Desværre (iflg fru Krarup) lever denne uciviliserede kultur stadig. Og fremmede besøgende - selv hvide og civiliserede danskere, som hende! - er nødt til at udvise lidt respekt for den oprindelige kultur og befolkning. Det er noget pjat, og et svaghedstegn at NZ sådan anerkender den oprindelige kultur i stedet for at udradere den. De burde bare blive lige som de civiliserede europæere og glemme alt om deres historie og traditioner!

Hun skriver bl.a. om hvordan hun blev ydmyget, da hun tog på en skatteyderbetalt tur til NZ, og var tvunget til at deltage i de lokale og nationale traditioner. Tænk sig: Her stod hun omgivet af hvide kristne, og kunne ikke engang få lov til at udtrykke sin hånlatter overfor de latterlige skikke og ritualer, som praktiseres i New Zealand (læs indlægget: Hun har virkelig kun hån og latterliggørelse overfor landets "mærkelige ritualer"). Hvis militæret og regeringen på NZ havde styrke og vilje som fru Krarup, så ville der være blevet sat en stopper for det pjank: Det folkemord, som de engelske erobrere startede for over 100 år siden, ville blive gennemført, så hele NZ kunne blive ligesom Europa.

Det er så hvad det er. Sådan kunne en masse andre idioter også have skrevet om diverse andre "primitive" folk, der skulle udraderes eller "civiliseres"... for en 100 år siden (ingen med en moderat intelligens og histrorieforståelse ville skrive sådan i dag).

Men så afslutter hun gudhjælpemig med ordene:
"Det virker i det mindste ikke som om, New Zealand har viljen til at sætte deres egen kultur igennem."

WTF? 

Hele teksten handler jo netop om at fru Krarup begræder, at NZ faktisk opretholder sin kultur. Hun agiterer jo netop for kulturelt folkemord, og vil hellere have at befolkningen skulle tvinges til at opføre sig som de europæiske indvandrere. Det er hende, som kræver at den oprindelige befolkning ikke skal bevare sin egen kultur, og at de i stedet skal underlægge sig en udefrakommende kultur, der er blevet påtvunget dem med magt, krig, vold og tvungen indvandring.

Og så kommer hun med det her til sidst? Det er da en logisk kortslutning, der vil noget!

Det er åbenbart ikke generelt sådan at man skal sætte sin kultur igennem og sørge for at den ikke dør eller bliver presset ud. Det er kun hvide, kristne europæere, der skal sætte sin kultur igennem - overalt i verden! Imens skal alle andre kulturer helst forgå, for at fru Krarup ikke føler sig krænket når hun er på fint besøg?

2 kommentarer:

  1. Bogstavelig talt menneskeligt affald.. At folk stemmer på de her menensker er mig en gåde.

    SvarSlet
  2. Den gennemsnitlige dansker i en nøddeskal...

    SvarSlet